JUIST!HUUSKES

Echt? Kun je meer halen uit je financiële en fiscale administratie?

Je kunt vaak véél meer uit je financiële administratie halen dan je denkt. Daarom vertrouwt een groot aantal midden- en kleinbedrijven, zzp’ers, binnenschippers en particulieren op onze ervaren specialisten. Wij helpen je graag met je financiële administratie (Ook online!) en belastingzaken. Bij Juist!Huuskes kun je rekenen op complete dienstverlening én gedegen fiscaal advies. Bij elk weertype!

De specialisten van Juist!Huuskes ondersteunen hun cliënten in de regio Arnhem en de rest van Nederland. Kies je voor Juist!Huuskes, dan kies je voor complete administratieve dienstverlening mét een persoonlijk gezicht!

Jaarrekening

Voor ondernemers kan het opstellen van een jaarrekening van belang zijn. De jaarrekening bestaat uit balans, winst- en verliesrekening en een toelichting daarop. Juist!Huuskes kan zowel de fiscale jaarrekening als de bedrijfseconomische jaarrekening opstellen als dat nodig is.

Actueel fiscaal advies

We helpen je graag met een helder fiscaal plan. Dat houden we steeds actueel om snel in te kunnen spelen op veranderende wet- en regelgeving. Dan weet je als grote óf kleine ondernemer dat je optimaal gebruik maakt van alle belastingvoordelen.

Pensioenadvies

Geld opzij zetten voor later en je pensioen goed regelen als ondernemer is uiteraard belangrijk. De adviseurs van Juist!Huuskes kennen de mogelijkheden als geen ander en kunnen helpen met het opstellen van een pensioenplan waarmee je later óók goed zit.

Erf- en schenkrecht

Hoe werkt het erf- en schenkrecht eigenlijk? Hoe kun je dat als ondernemer het beste regelen? Er zijn vaak veel meer mogelijkheden en regelingen dan je denkt. Met de adviezen van onze fiscale experts maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden.

Fusie en bedrijfsovername

Een bedrijfsovername kan complex zijn en moet financieel, fiscaal en administratief uiteraard goed worden geregeld. Bij Juist!Huuskes hebben we veel ervaring met fusies en bedrijfsovernames. Onze specialisten staan je terzijde en zorgen dat de fusie of overname tot in de puntjes wordt geregeld.

Verstand van subsidietrajecten

Net als fusies en bedrijfsovernames kunnen ook subsidietrajecten behoorlijk ingewikkeld zijn. Terwijl er meestal veel van afhangt. Het is belangrijk om in een dergelijk traject de juiste weg te kennen en beslagen ten ijs te komen. Onze financieel experts kunnen je helpen bij het doorlopen van het complete subsidietraject.

Belastingaangifte

Bij het ondernemen hoort ook een belastingaangifte die voldoet aan alle eisen. Hoe weet je als ondernemer én als particulier zeker dat je niets laat liggen? Wij hebben een lange ervaring met het verzorgen van de aangifte. Dus die kunnen we zéker ‘makkelijker voor je maken’!

Salarisadministratie

Ben je ondernemer met personeel? En wil je de salarisadministratie van je onderneming goed geregeld hebben? Bij Juist!Huuskes verzorgen we de complete salarisadministratie voor een groot aantal midden- en kleinbedrijven. En ook daar hebben we intussen al meer dan veertig jaar ervaring in.