Jouw financiële en fiscale administratie online?

Je financiële administratie online mét fiscaal advies?

Bij Juist!Huuskes haal je álles uit je financiële administratie

Onze klanten vertrouwen al meer dan 50 jaar op onze persoonlijke aandacht, complete dienstverlening en grote flexibiliteit.

Jouw boekhouding en financiële administratie kun je bij Juist!Huuskes gemakkelijk online regelen. Inclusief apps, persoonlijk contact én haarscherp fiscaal advies!

Financiële en fiscale administratie online. Mét persoonlijk contact.

Bij Juist!Huuskes verzorgen we jouw complete financiële administratie.
Online en in realtime. Onze fiscalist kijkt mee, dus je hoeft geen fiscaal voordeel meer te laten liggen. Zo levert je online boekhouding meer op dan dat het je kost. En: we zijn altijd bereikbaar voor financiële en fiscale vragen.

Vertrouwde financiële vakmensen

Voor veel ondernemers zijn wij vertrouwenspersonen; betrokken adviseurs die weten wat er speelt in de organisatie en die met alle administratieve, financiële en fiscale vraagstukken. Dat doen we al ruim 50 jaar voor klanten in heel Nederland.

Advies bij complexe financiële trajecten

Wij verzorgen voor een groot aantal ondernemers de financiële administratie en belastingaangifte. Ook begeleiden onze specialisten je bij complexe trajecten, zoals bedrijfsovername en investeringstrajecten.

Online en in realtime

Juist!Huuskes werkt met het online (Visma) boekhoudplatform van Juist!Plus.

Of je nou zzp’er bent of MKB ondernemer: we werken sámen in hetzelfde systeem in de cloud. Dat betekent dat je cijfers altijd bereikbaar en up-to-date zijn. Dat maakt je financiële en fiscale administratie online een stuk overzichtelijker!

Juist!Huuskes: financiële administratie en services

Wij helpen veel ondernemers met hun financiële administratie.

Onze financiële services:

Salarisadministratie

Jaarrekeningen

Pensioenadvies

Subsidietrajecten

Investeringstrajecten

Fiscaal advies