Belastingaangifte en toeslagen goed en snel geregeld!

Hoeveel krijg je dít jaar terug?

Laat niets liggen bij je belastingaangifte!

Wij verzorgen graag je belastingaangifte en toeslagen voor je. Mét zoveel mogelijk geld terug en zónder zorgen over fouten en naheffingen.

Of je nou particulier bent, zzp’er of mkb’er; de belastingaangifte moet er uit vóór 1 mei. En dat kan nog best ingewikkeld zijn. Weet je zeker dat je niets laat liggen? Wij helpen je met je belastingaangifte en toeslagen.

Belastingaangifte voor particulieren én ondernemers

Als ondernemer én particulier heb je vaak aftrekposten en mogelijkheden waar je zelf niet eens aan denkt. Wil je het maximale uit je aangifte halen? Als de specialisten van Juist!Huuskes het voor je regelen heb je er geen omkijken naar.

— Ondernemers —

— Zzp’ers —

— Particulieren —

Ben je particulier?

De belastingaangifte voor particulieren kan nog best ingewikkeld zijn. Zie je niets over het hoofd? Juist!Huuskes verzorgt het met plezier voor je.

Hulp bij toeslagen

Ook het aanvragen en berekenen van toeslagen hoort bij de aangifte. Maak je gebruik van alle mogelijkheden? Wij rekenen het graag voor je uit.

Ben je ondernemer?

Bij het ondernemen hoort ook een belastingaangifte die voldoet aan alle wettelijke eisen. Dat is soms behoorlijk complex. Hoe weet je als ondernemer zeker dat je niets laat liggen? Juist!Huuskes helpt ondernemers die hun belastingzaken goed willen regelen.

Juist!Huuskes: financiële administratie en fiscaal advies in de regio Arnhem

Wij helpen veel ondernemers in de regio Arnhem en de rest van Nederland met hun complete (online) financiële administratie. Bovendien hebben we extra financiële services.

Salarisadministratie

Jaarrekeningen

Pensioenadvies

Subsidietrajecten

Fusies en bedrijfsovernames

Fiscaal advies

Wij helpen je met je belastingaangifte en toeslagen. Administratieve dienstverlening met een persoonlijk gezicht! Meer weten over onze financiële services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.